Altoys Noord-Holland

Altoys Noord-Holland

 

072 737 0290 

 

noordholland@altoys.nl 
Edisonweg 18 
1821 BN  Alkmaar 

 

Contactformulier

Even voorstellen...

front_pand_EgmondIn Alkmaar heeft Altoys een showroom en servicepunt voor haar producten. Hier kunt u terecht voor reparatie en aankopen van Avyna, BERG, RollyToys, Ferbedo, BIG en nog veel meer produkten en onderdelen. Ook kunt u hier uw webshop orders ophalen. Voor bezoek aan de vestiging werken we op afspraak

Service / Reparatie

In Alkmaar kunt u ook terecht voor reparatie en onderhoud van loopfietsen, skelters e.d. Eenvoudige reparaties kunnen we ter plaatse uitvoeren. Ingewikkelde reparaties worden in een werkplaats uitgevoerd. wij houden niet van verrassingen dus geven altijd vooraf duidelijkheid over de te verwachten kosten. Pas als u hiermee akkoord gaat starten wij met de reparatie. 

 

Bezorging / Plaatsing / Ingraven trampolines

Na aankoop brengen wij de producten graag naar u toe. Dit kan in originele verpakking of afgemonteerd. Hieraan kunnen wel kosten zitten, maar daarover zijn we van te voren duidelijk. Zijn er vooraf geen bijkomende kosten gemeld, dan worden deze ook niet in rekening gebracht,

Bij aankoop van een trampoline kunnen wij ook de plaatsing of het ingraven van de trampoline verzorgen. hiervoor werken wij samen met een hovenier uit de regio zodat het grondwerk vakkundig gebeurd. Natuurlijk hoort een eventuele afvoer van overtolllige grond hier ook bij. Als u uw tuin toch opnieuw inricht, neem dan meteen het grondwerk van de trampoline mee. Dat scheelt een hoop extra kosten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Producten / onderdelen

impressie_showroom

In onze showroom kunt u zowel de producten als onderdelen bekijken en aanschaffen. De meeste artikelen hebben we op voorraad, maar als u voor een specifiek artikel naar ons toe komt, neem dan eerst telefonisch contact op voor de beschikbaarheid. Dit om teleurstelling te voorkomen.

 

 

tom1Bij Altoys houden we het graag persoonlijk, vandaar dat ik me hier voorstel. Mijn naam is Tom Engelen en ben dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen van Altoys, zowel voor de webshop als voor de vestiging in Alkmaar. Met uw vragen over onze producten en diensten sta ik u graag te woord.
 

LinkedIn profiel

 

 

 

Openingtijden 


ma - vr :  10.00 tot 18.00
za :  10.00 tot 16.00

 

Telefonisch bereikbaar

 

ma - vr :  9.00 tot 21.00 
za :  9.00 tot 18.00 

Weergave per pagina
Sorteren op

Ideaal voor uw feestje. Verhuur skelterbaan inclusief 2 grote BERG skelters en 1 junior BERG skelter

100,00 / dag(en)

Ideaal voor uw kinderfeestje. Verhuur 270 cm staande trampoline met veiligheidsnet en trapje

40,00 / dag(en)

Ideaal voor uw evenement. Verhuur 380 cm staande trampoline met veiligheidsnet en trapje. Geschikt voor openbaar speelterrein.

85,00 / dag(en)
*
Prijzen inclusief btw - verzending vanaf €50 gratis*.
, **
Prijzen exclusief btw - exclusief verzending